Site Overlay

AB POD fick tillväxtpriset på Oskarsgalan

Lördagen den 6 april gick den årliga Oskarsgalan av stapeln och AB POD tilldelades Årets tillväxtpris 2019. Priset delas ut av Almi Företagspartner och VD Mikael Svensson tog emot priset på galan.

På en mogen och hårt pressad marknad har årets vinnare lyckats förvalta och utveckla ett familjeföretag i tre generationer. Trots teknikskifte, generationsskifte och konjunktursvängningar har de på ett småländskt finurligt vis kunnat dubbla sin omsättning under de senaste 15 åren, med bibehållen hög lönsamhet och därmed hållbart planerad tillväxt. Bolaget är en stark aktör på orten och vår förhoppning är att de kommer vara det många år framöver.

Juryns motivering till årets tillväxtpris 2019
Mikael Svensson tar emot tillväxtpriset på Oskarsgalan